nyköpingsguiden.se

Äggjakten Nyköping 2019

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2019

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Collection Hotel Kompaniet med bland annat fluffiga hotellkuddar, hotellövernattningar och frukostbuffé? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Nyköping våra påskharar har gömt dem.

För fjärde året i rad arrangerar Clarion Collection Hotel Kompaniet äggjakten som brukar ta man ur huse för att leta gyllene ägg. Äggen kommer gömmas runt om i Nyköping centrum och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden (observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor).

SAVE THE DATE
Skärtorsdagen den 18 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, hotellfrukost och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris. Observera att du behöver hämta ut din vinst hos oss på hotellet på samma dag som äggjakten pågår, dvs den 18 april.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder på Nyköpings största äggjakt. Lägg upp bilden i eventet på Facebook och tagga bilden med #ClarionEggHunt2019 och vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.

För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh

Är DU redo? Det är vi!
Glada påskhälsningar från Clarion Collection Hotel Kompaniet


Kontakt

Adress: Folkungavägen 1

Telefon: 0155288020

E-post: cc.kompaniet@choice.se

Facebook: https://www.facebook.com/events/219190582287768/

Arrangör: Clarion Collection Hotel Kompaniet