nyköpingsguiden.se

Anders Lundin - "Expedition Livet - från apa till självförverkligare"

En visföreställning där publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna; var kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här?

I visföreställningen "Expedition Livet - från apa till självförverkligare" blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna; var kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här? Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter han sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och sin snickrande pappa.

Vi har glädjen att åter välkomna Anders Lundin till Koordinaten med efter att hans besök förra hösten tyvärr blev intällt!

Föreställningen Expedition Livet tar avstamp i människans första steg på savannen och svävar vidare via urskogar, oceaner, sommarstugor och nätverksproblem ända fram till TV-soffan hemma. Vi får höra om japanen som vandrade runt jorden, om sjömansänkan som gick över Bottenvikens is och får tips om vilken hemelektronik-apparat det är skönast att slå sönder.

En allmänmänsklig, rörande och humoristisk förestälning om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. En föreställning som väcker många frågor, svarar kanske på några och inspirerar nog mest till att fundera över våra egna val och möjligheter.

Förställningen är ca 2x40 min lång. 

Evenemanget ingår i Koordinatens konsertabonnemang Musikpasset.

 

Biljetter: Säljs här på webben, på Koordinaten samt i Nyköping på Culturum, turistbyrån och Rosvalla från och med 10 augusti.

Konserten ingår i abonnemanget Musikpasset.

Priser: Vuxen 220 kr; ung t.o.m. 26 år: 160 kr. Priserna är inklusive serviceavgift.Koordinatens konsertprogram är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.


Kontakt

Adress: Järntorget 7-9, Oxelösund

Telefon: 0155-38350

E-post: koordinaten@oxelosund.se

Facebook: https://www.facebook.com/koordinaten/

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösund