nyköpingsguiden.se

Melodifestivalen Andra Chansen - genrep

Melodifestivalen 2019. Hela Sveriges fest. Välkommen till Nyköping!

Nu pågår uppladdningen inför Melodifestivalen 2019. 28 artister kommer att slåss om segern. 

Andra Chansen avgörs på Nyköpings Arenor Rosvalla den 2 mars. 

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Som tidigare är matinéföreställningarna på lördagarna en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

När Melodifestivalen 2019 åker ut på turné är det dessa städer som i nämnd ordning får besök: Göteborg, Malmö, Leksand, Lidköping, Nyköping och Stockholm.

Biljettsläpp 31 oktober kl. 09.00. Biljetter säljs via Live Nation: 

https://www.livenation.se/artist/melodifestivalen-2019-tickets 

 

Nu är det klart vilka städer som står värdar för Melodifestivalen 2019.

Göteborg, Malmö, Leksand, Lidköping, Nyköping och Stockholm. Nu är det klart vilka städer som står värdar för Melodifestivalen 2019. Turnéstarten blir i Göteborg den 2 februari. 

– Vi hoppas kunna få bjuda in till en härlig fest inte bara för kära återseenden som Leksand, Lidköping och Nyköping, utan även för veteranerna Göteborg, Malmö och Stockholm, säger Anette Helenius, projektledare för Melodifestivalen på SVT.

Leksand står värd för fjärde gången. Lidköping arrangerar för andra gången och Nyköping, där Andra chansen hålls, står värdstad en tredje gång.

 – Vi ser alltid fram emot att möta våra tittare i arenor ute i landet och dessa värdstäder och publik har också tagit emot oss med öppna armar tidigare år, fortsätter Anette Helenius, projektledare för Melodifestivalen på SVT.

https://www.svt.se/melodifestivalen/hit-kommer-melodifestivalen-2019

 

 


Kontakt

Telefon: 077-1707070

Facebook: https://www.facebook.com/svtmelodifestivalen/

Arrangör: Live Nation & SVT