nyköpingsguiden.se

NÄRA Andreas Weise

Andreas Weise åker ut på sin första egna turné i höst!

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. 

Nyligen släpptes singeln ”My Love Runs Deep” och i höst åker han ut på sin första egna turné.

Andreas slog igenom i Idol för nästan tio år sedan, det var där och då alla fick upp öronen för hans fantastiska sångröst. Sedan dess har han dessutom medverkat i Melodifestivalen, Let’s Dance, Körslaget, och Så ska det låta, för att nämna några fler TV-produktioner. Detta har gjort att han mognat som artist och besitter idag både en sprudlande, medryckande scenpersonlighet och samtidigt en avväpnande och berörande sida.

Något de svenska folket blev varse om under vårens TV-succé ”Stjärnornas Stjärna”. Han gick från klarhet till klarhet och hans popularitet bland TV-tittarna visade inga gränser. När Andreas till slut stod som segrare i maj månad visste de flesta vad denna artist är kapabel till.

Andreas har även turnerat med Diggiloo och med den kritikerrosade hyllningen till Frank Sinatra. Hösten 2016 spelade han huvudrollen i musikalen Kinky Boots på Malmö Operan, vilket sammanhang man än sätter honom i levererar han på allra, högsta nivå. Alltid!

I dagsläget har han runt 80 miljoner streams på sina låtar, vilket är svårslaget ens för våra allra största musikexporter, och med nytt material i bagaget är dessa streams snart ett minne blott.

Åldersgräns 13 år

Fri entré för ledsagare.

 

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.


Kontakt

Arrangör: HitNöje Production