nyköpingsguiden.se

Askungen, Metropolitan live på bio

Folkets Hus och Parker livesänder en riktig familjeföreställning i form av Askungen från Metropolitan i New York med Joyce DiDonato i titelrollen.

Fantastisk scenografi och kostym i Massenets förtrollande opera, som får sin premiär på Met. Joyce DiDonato lägger ännu en roll till sin Met-repertoar som Askungen.
Alice Coote är prinsen, Stephanie Blythe den onda styvmodern och Kathleen Kim är féen. Bertrand de Billy dirigerar och Laurent Pelly regisserar.
Pelly har tidigare iscensatt Donizettis Regementets dotter och Massenets Manon på Met.

Joyce DiDonato har tidigare hyllats för rollen som Askungen på Grand Teatre del Liceu, Santa Fe Opera och Royal Opera House. Askungen sätts upp i samarbete med Royal Opera House, Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Théâtre Royal de la Monnaie, Bryssel, och Opéra de Lille. Denna uppsättning uruppfördes på Santa Fe Opera.

  • Pausservering
  • Speltid: 3 tim 12 min
  • Svensk text

Biljetter går även att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. För att boka biljetter ring Turistbyrån på telefonnummer 0155-24 82 00. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.


Kontakt

Telefon: 0155-24 82 00

Webbplats: https://www.folketshusochparker.se