nyköpingsguiden.se

Målarateljé på dagtids kurs

Kurs i Vedic Art - en metod utan krav och pekpinnar där målet är att hitta sitt eget skapande.

Utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vedic Art är inte låst till någon specifik teknik utan du får jobba med allt från blyerts till vattenfärg/akryl.

Vem kan gå kursen?

För dig som är nyfiken på och intresserad av att måla. Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna, då en stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Alla som har en längtan efter att måla eller skapa men inte vågar. Alla som målar men har fastnat i måleriet. Alla som vill ge sig en fantastiskt rolig, spännande och givande uppgift.

Mål

På kursen kan du utveckla din färdighet i måleri. Det är vår ambition att stimulera dig i den skapande processen och få dig att anta nya utmaningar i ditt arbete med materialet. Hitta vägen till sitt eget skapande och genom det stärka sitt självförtroende. Du väljer själv om du vill arbeta med vattenfärg, olja, akryl eller akvarell.

Kursinnehåll

Grupperna består av max 10 deltagare. Huvuddelen av tiden består av individuell handledning och arbete med de egna projekten. Läraren har stor lyhördhet för vad du vill uppnå och hjälper dig att anpassa dina projekt så att du ska nå dina mål.

Kursupplägg

Kursen pågår under 5 veckors tid. Gruppundervisning, max 10 deltagare.

Litteratur/Material

Material ingår inte i kursavgiften. Men vi kommer att ge förslag på material utfrån vad läraren rekommenderar. Detta kommer att stå med i din kallelse.

Fortsättningsmöjligheter

Konsten som hantverk är omfattande och möjligheterna att förbättra din teknik och utveckla ditt formspråk är oändliga. Eftersom undervisningen till stor del sker i form av individuell handledning har du goda möjligheter att utvecklas om du går fler terminer eller olika konstkurser.


Kontakt

Adress: Hospitalsgatan 11, 61132 NYKÖPING

Telefon: 08-55094935

E-post: hannele.koski@folkuniversitetet.se

Arrangör: Folkuniversitetet