nyköpingsguiden.se

Psykologiska spel & livsviktiga relationer

En föreläsning om vikten av att lära känna dig själv genom mötet med andra.

”Din partner är en utmärkt sparringpartner för din personliga utveckling, liksom dina barn!”

Vill du få bättre koll på dig själv och dina relationer, så är den här omtumlande föreläsningen något för dig! Alla som sysslar med ”psykologiska spel” känner sig förr eller senare sårade, arga, uppgivna och besvikna. Ingen vinner nånsin nånting! Det sorgliga är att för många familjer är det här det enda sätt de känner till att interagera med varandra.

”Vi fungerar, men vi lever inte...”

Vare sig du är medveten om det eller inte reagerar de flesta av oss på livet, som om vi är fast i ett drama. När du inte tar det fullständiga ansvaret för dig själv, väljer du omedvetet att reagera som ett offer, vilket oundvikligen skapar känslor av ilska, rädsla, skuld eller skam. Eller så känner du dig otillräcklig, förrådd eller som att du blir tagen för given.

Det ironiska är att den överlevnadsstrategi som var livsviktig för dig som barn, lägger sig i vägen när du blir vuxen.

Genom att inte automatiskt bara tro på allt du tänker kan du ta reda på ”din sanning” och börja tala från en autentisk plats i dig, med personlig integritet och börja agera med respekt för dig själv och människorna omkring dig.

Josefina Tengroth är landslagsboxaren som sadlade om till relationscoach och familjehandledare. Hon har guidat många arbetsplatser, kärlekspar och familjer till härligare och ärligare relationer med varandra. 

  • Pausservering
  • Erbjudande: Vid köp av 2 biljetter erbjuds rabatten 50 kr per biljett. Gäller t o m med den 14 februari. Max 2 biljetter per kund.

 


Kontakt

Telefon: 0155-24 82 00

Webbplats: http://tengrothcoaching.se/

Facebook: https://www.facebook.com/tengrothcoaching