Kategori:
Övrigt, Teatern, Show
Period:
2017-09-23 – 2017-09-23
Dagar:
Lördag
Tid:
20:00 – 21:00
Plats:
Nyköpings Teater
Pris:
100 kr

Du är som jag - fast värre

Du är som jag, fast värre är en stand up show om att växa upp, hata, älska, leva och inse att alla är som du, fast värre.

Ellinor Johansson och Tina Bergérus guidar oss från födsel till 25-årskris genom sexuella uppvaknanden, ätstörningar och familjekaos för att reda ut varför de är som de är, och varför det känns som att alla andra är mycket värre.

Vi får följa med på en resa genom två uppväxter, som trots att de är ganska lika även är ganska olika, och resulterar i två väldigt olika, men ändå ganska lika, individer.

Du är som jag, fast värre är Tina och Ellinors första gemensamma stand upshow, men de har båda flera år på scenen bakom sig.

Tina Bergérus scendebut skedde 1994, som "den vita katten" i Krokängsvägens förskolas uppsättning av "Det satt två katter på ett tak, tjillevillevipp-bom-bom", men mest känd är hon som stand upkomiker. Med stort självförakt och en liten glimt i ögat försöker hon förstå sig själv genom att berätta för publiken om varenda liten vrickad tanke som någonsin farit genom hennes huvud.

Ellinor Johansson är sörmländskan som flyttade till Göteborg för teatern, men kom att göra succé på standupscenen. Charmigt berättande med stor publikkontakt. En skvätt bondförnuft och en närhet som gör att Ellinors humor träffar dig rätt i hjärtat. Ellinor driver klubben Grinden Stand up, ihop med komikern Gunnar Söderberg. Stand up har hon sysslat med under ett par års tid och det är är hennes första stand up föreställning.

Arrangör: Tina och Ellinor

Ett litet smakprov: https://www.youtube.com/watch?v=pWDzsbqhp48

Varmt välkomna!

Biljetter går även även att köpa på Culturum, Rosvalla, Nyköpings Turistbyrå samt Koordinaten. För att boka biljetter ring Turistbyrån på telefonnummer 0155-24 82 00. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

 

Tillgänglighet på Nyköpings teater:

Rullstolsburna:

Ingången till entrén är utrustad med ramp. Det finns platser för rullstol på parkett, teatern har 3 st rullstolsplatser längst bak mellan rad 12 och 13, platserna går att boka och köpa via Internet. För att komma till serveringen på teatern måste du använda parkettens vänstra utgång.

Toalett:

Handikappanpassad toalett finns på entréplan.

Hörhjälpmedel:

Nyköpings Teater är utrustad med hörselslinga, Ställ in hörhjälpmedlet i T- eller MT-läge.

Hiss:

Det finns ingen hiss på Nyköpings Teater.

 

 

Kontakt
Adress:
Nyköping, Teaterparken
Telefon:
0155-24 82 00