Kategori:
Sport & Idrott
Period:
2017-08-09 – 2017-08-12
Dagar:
Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag
Tid:
Plats:
Pris:

Swedish Beach Tour 2017

Äntligen en tourtävling på hemmaplan. Den 9-12 augusti kommer Stora Torget i Nyköping att fyllas med 200 ton sand när Swedish Beach Tour kommer till stan. Det kommer med andra ord bli en folkfest hela veckan lång.

Gästabudsåret2017

Swedish Beach Tour är en nationell turné som varje sommar besöker 6–9 städer samt sommardestinationer. Spelplatserna ligger i centrum eller ute vid havet och evenemangen lockar i snitt ca 10 000 besökare/evenemang

Beachvolley på elitnivå är en trendig och spektakulär publiksport med högt underhållningsvärde. Utövarna är seriösa elitsatsande idrottsmän och kvinnor med sund och fräsch livsstil som tar avstånd från doping och droger.

Swedish Beach Tour består av så mycket mer än livesportupplevelsen. En stor del av tourens dragningskraft ligger i beach- och sommar kulturen. Beachvolleyn har attraktionskraften och trendigheten från sol, bad, musik och unga människor samtidigt som idrotten är krävande, seriös och ren från våld, droger och dopning.

Matcherna spelas på tillfälligt uppbyggda arenor som innehåller såväl läktare som sponsorby och servering där vi tillsammans med våra sponsorer strävar efter att skapa ett riktigt bra beachhäng.

Kontakt
Adress:
Stora Torget
611 32 Nyköping
Telefon:
073-346 34 12