nyköpingsguiden.se

Boxningsträning - Fight Parkinson & Grå Pantrar 60+

Alla kan boxas! Kom och ta fighten för att må bra!

Ta fighten mot Parkinson eller för att hålla igång!

Alla är välökomna att komma och slå på säcken! Vi på Nyköpings boxningssällskap har boxningsträning med fokus på att stärka dig med diagnosen Parkinson. En träning som givetvis passa alla, oavsett fysiska förförhåInspirationen är hämtade från Rock stady boxing i USA och från PD Boxningsträning på Narva Boxningssällskap i Stockholm.

Varför är just boxningsträning lämpad för att hålla igång? Det har visat sig att regelbunden, intensiv träning ger positiva resultat. Gärna 30 minuter intensiv träning tre gånger i veckan. Hos oss får du en omväxlande träning med koordination, styrka, balans, kognitiva övningar och kondition. Det är en träningsform som passar alla åldrar och anpassas utifrån var och ens förutsättningar. 

Hos oss behöver du inte känna dig som en patient eller brukare. Du blir en fighter som slår tillbaka mot Parkinson, stroke eller någon annan utmaning.

Den bästa träningen är den som blir av, så välkommen till oss på Nyköpings boxningssällskap, vi finns i Storthallen vid Östra skolan.

Träning måndag, tisdagar och torsdagar

Vi som leder träningen är Pelle och Susann

Vad är PD Boxning? Se länken nedan.

Fight Parkinson

 

 


Tillgänglighet

Parkering

Kontakt

Adress: Sporthallen, Ringvägen 1, Nyköping

Telefon: Pelle 070-6605462 och Susann 073-2015275

E-post: info@nybox.se

Arrangör: Nyköpings boxningssällskap

SB_2020-01-16_4A.pdf