nyköpingsguiden.se

Festival Minimal

Fåfängans egna lilla musikfest med en kavalkad av lokala artister och vänner som bjuder på visa, rockröj och sköna stunder i sensommarkvällen!

På scen:

Håkan Lindholm & Jenny Dovesson serverar melankolisk och ibland lycklig vemodscountry. Några majackord av spökhusjazz och en regndroppe nåd.

Armborst & Tulpaner är en sexmannaorkester som spelar akustisk vispop med svenska texter. Vid detta tillfälle kommer bandet i en bantad variant.

Miss Winter är akustisk countrypop från Sörmland med en doft av Nashville. Musikstilen har i media beskrivits som countryfierad pop med texter om galenskap, drömmar, hopplöshet, hämnd, nyvunnen kärlek och brustna hjärtan. Musiken pendlar mellan mjukt, avskalat, akustiska instrument och skön stämsång med en och annan tung puka och skönt trainbeat.

Dick Lundberg & Solidariteten gör officiell premiär på Fåfängan med sin visrock av finaste sort!

Musikkollektivet Tistel är mer eller mindre Fåfängans eget husband och består av ett gäng vänner som tillsammans skapar magi. Musikaliskt spretar bandet mellan pop, rock, folkmusik och progg. Sväng och glädje utlovas!

Lilja Hejdenberg är låtskrivare och poet. Hon bjuder på blomster och smärta, hav och kraft – allting varsamt inbäddat i toner och ord.

Mer info om priser, lineup och aktiviteter kommer.


Kontakt

Adress: Fåfängan, 611 39 Nyköping

Telefon: -

E-post: info@fafangan.com

Facebook: https://www.facebook.com/wwwfafangancom/

Arrangör: Kulturföreningen Fåfängan