nyköpingsguiden.se

Grundkurs i Akademisk ridkonst 5 april v.14

En introduktionskurs i Akademisk Ridkonst. Vad är det för något? Vad gör man? Vad är nyttan? Här jobbar vi med en tydlig röd tråd med mjuka medel och i samförstånd med hästen.

En dags intensivt tränande för att bli en klokare och mer balanserad ryttare. Både för dig som är nyfiken på akademisk ridning och vill lära dig grunderna eller redan har kommit en bit på vägen. Det krävs inga tidigare kunskaper i Akademisk ridning. Du får den hjälp du behöver på den nivå du befinner dig.
Kom med din egen häst (alla raser är välkomna!) eller låna en utav mina hästar, som redan går i den akademisk skolan. Du rider privatlektioner och studerar de andra ryttarnas lektioner, allt för att få högsta kvalité i undervisningen. Vi lär av varandra i en avslappnad och givande atmosfär. Vi jobbar vidare därifrån du befinner dig just nu. Två privata ridpass och ett gemensamt teoripass under dagen.
Gården Ängen bjuder på en rogivande och vacker atmosfär med de bästa förutsättningarna till personlig utveckling. Varmt välkomna till en givande dag med god mat och trevlig samvaro!

Pris 1.700 kr inkl.lunch & fika, bosplats alt. lånehäst


Kontakt

Adress: Avla Ängen 1

Telefon: 0707620626

E-post: camilla@stall-angen.se

Facebook: https://www.facebook.com/Hasten.ar.PoAngen/

Arrangör: Hästen är PoÄngen