nyköpingsguiden.se

Hårdkokta fakta om ägg

Möt hönsen Lilly, Fatemeh och Rupert. De är kloka, fåniga, lite hispiga - precis som vi. Teater för barn 5 år och uppåt och alla kunskapstörstande människor!

En ordsprakande, musikalisk och rolig föreställning om ägg, relationer och vad som månne är meningen med livet! En familjeföreställning med sång, dans och musik av Pygméteatern. 

Du håller i ett nästan varje dag... Men vad vet du egentligen om ägg? Och vad vet hönorna själva? Lilly vill lära sig allt om ägg och tittar i smyg på naturprogram på bondens teve. Men Fatemeh tycker det räcker att lägga ägg och kläcka kycklingar. Medan tuppen Rupert mest går runt och tuppar sig. I Martina Montelius nya pjäs med Pygméteatern får du höra vad de kacklar om.

De är kloka, fåniga och lite hispiga – precis som vi. Och de gillar musikal och använder ibland näbbarna till sång. På hönsgården är de trygga. Men Lilly vet att det finns nåt annat därute. Hon har faktiskt googlat! Det lilla äventyret kan börja. Så om du ser två hönor och en tupp på en buss, så vet du vilka de är...

Medverkande: Anna Maria Granlund, David Mjönes och Åse Nelson


Kontakt

Adress: Järntorget 7-9

Telefon: 0155-383 50

E-post: annie.magnusson@oxelosund.se

Facebook: https://www.facebook.com/koordinaten/

Arrangör: Oxelösunds kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen