nyköpingsguiden.se

Min livsvandring-guldkant

En kravlös vandring runt Nävsjön där vi reflekterar över vårt liv med hjälp av vandringsledaren. Går att boka temavandring över dagen, eller med övernattning, middag och yoga.

Min Livsvandring - guldkant
 
Är en temavandring inspirerat av livslinjen, ett terapiverktyg som används för att reflektera över sitt liv. Vandringen sker runt Nävsjön, 8km den 19 september med övernattning på Lasätter gård till 20 September. Det går även bra att bara delta på temavandringen den 19:e. Tider står längre ner i texten.
 
Vandringens upplägg
 
Vi varvar tysta vandringar och tid för reflektion, skrivövningar och samtal i grupp för att upptäcka viktiga händelser och personer, som format ens värderingar, val och riktning i livet.
 
Vandringen syftar till att ge en större förståelse och öka självinsikten och därmed kunna göra fler medvetna val framåt. Det är också ett tillfälle att varva ner och njuta av naturen.
 
Efter vandringen övernattar de som vill på Lasätter Gård, Nyköping i underbar lantlig miljö. Där lagar vi ledare middag av lokala råvaror, medan ni tar det lugnt. Vi vaknar till mjuk morgonyoga, dagen efter. 
 
Lördag 19/9
10.00 Möts vid Nävsjön, kolarkojan.
10.30 - 12.00 Vandring med övningar+fikapaus
Ca 13.00 lunch
13-15.00 Vandring med övningar+fikapaus
Ca 17.00 Samling - färd till Lasätter gård
19.30 Middag
 
Söndag 20/9
07.30 Morgonyoga
08.30 Frukost
10.00 Avslut
 
Om arrangören
 
Temavandringen arrangeras av Emma Tukia, hållbarhetskonsult och kbt-terapeut med många års erfarenhet av socialt arbete.
År 2019 inledde hon ett köpfritt år som gjorde att hon fick mer tid att reflektera och omvärderar många saker i livet. Hon började se vad som var viktigt och beslutade sig för att utmana sig själv att våga leva det liv hon drömmer om.
 
Nu delar hon med sig av sina kunskaper till andra och hoppas att fler ska våga ta små steg mot ett hållbart liv, för både själen och för miljöns skull.
 
Hjälpledare är Stefanie Schlosser @swedenexperiencetours. Stefanie hjälper till med det praktiska och har erfarenhet som naturguide. På kvällen kommer hon att spela sitt mycket speciella och lugnande instrument, handpan på Lasätter gård.
 
För vem passar vandringen?
 
Vandringen passar kvinnor som är intresserad av att lära känna dig själv lite bättre och längtar efter lugn och stillhet och även gemenskap med andra.
 
Det är en kravlös och lugn vandring med många pauser för fika och övningar. Har man själv upplevt utmattning eller en utbrändhet, så passar denna vandring dig.
 
Du behöver inte vara en van vandrare. Vi upptäcker vårt inre och stannar upp mitt i bruset och vardagen, för att landa i oss själva och hitta riktningen igen.
 
Corona: Vi vandrar med avstånd och hänsyn till varandra. Övernattningsstället Lasätter gård, har speciella städningsinsatser under corona.
 
Praktisk information:
För: Kvinnor
Max: 10 deltagare
Pris: 1950kr med temavandring och övernattning
 
Vill man bara delta på dagsandringen utan övernattning får man 40% rabatt på priset. (Man behöver uppge "dagsvandring" vid bokning)
 
Ingår i fullpris: temavandring, yogapass, middag, övernattning, frukost
 
Ingår i dagsvandring: Temavandring 
 
Tillval: lakan kan hyras på Lasätter för 100kr, kontakta mig för hämtning vid tåg eller samåkning om du har svårt att ta dig med bil.
 
Var: Nävsjön, Nyköping 8km
 
Övernattning: Lasätter gård http://lasatter.se/boende/gastladan/
 
Mer detaljerad information skickas ut vid anmälan.
 
 
Boka din plats
Mer information och biljett bokas genom att klicka: här
 
Kontakta mig gärna vid frågor: emma.i.tukia@gmail.com
 
 
 


Kontakt

Telefon: 0702526307

E-post: emma.i.tukia@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/hallbarhetskonsult

Arrangör: Hållbarhetskonsult