nyköpingsguiden.se

Östen med Resten - "Privat"

Ny show – Humor – Musikaliskt finlir - Med en doft av revy!

Längd: drygt 2 timmar inkl paus.

Bandet bli ”Privat”! Det är namnet på nya showen – Eller, som det i förvirringen på mötet där namnet brain stormades fram, först tolkades som Primat. Heta diskussioner uppstod.  - Var skulle man få tag i olika ap-kostymerna? Någon vägrade att vara utklädd till primat på scen. Efter en stund förstod dock alla att det var ”Privat” som den nya showen döpts till.

Vad kommer vi att få se och höra? Privata delar? Nej längre än den korta filmen med Östen i duschen som lagts upp på facebook kommer det inte att gå. Inte heller är det en scenversion av Alfred Hitchcocks Psycho med den välkända duschscenen. Nej. Istället får vi höra Ewert Taube möta Magnus Uggla, Ewert Taube träffar Delta Rhythm Boys. De saknade rimmen i Lasse Stefanz låt ”De sista Ljuva Åren”.

Vilket är det mest attraktiva yrket en karl kan ha. Allt detta ramas in med Östen med Restens musikaliska finlir – Det blir visa, folkmusik, klassiskt, en del disco (Det senare förhandlade Gunnar fram under en lång nattmangling nyligen, främst blir det nån sång ur Gloria Gaynor rika repertoar!) 

Skratt blandas med musik som berör – en känslomässig resa i två akter! Allt detta framfört av Östen Eriksson, Jens Kristensen, Staffan Lindfors och Gunnar Morén. Dessa fyra herrar har en erfarenhet från scen i form av revy, teater, folkmusik, klassiskt, jazz, visa, TV, Mellon mm. Lägg därtill ett oerhört antal konserter och turnéer med Östen med Resten som sammantaget är mist ca 189 år – eller något sånt.  

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.


Kontakt

Telefon: 0155-24 82 00

Arrangör: HPM Entertainment