nyköpingsguiden.se

Så funkar det – The Show!

I höst åker succéföreställningen Så funkar det – The show! ut på vägarna igen.

Hur har får påverkat vårt sätt att räkna? Vad har Karl XII och the Who gemensamt och varför bör finnarna tacka Sverige för sin goda nattsömn?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv, hört dom i radio och i podd. Nu levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow!
Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på precis vad som helst. Den som kommer får se.

Skrivet om Så funkar det – The Show!:


“Ett enda långt vrålgarv.”
NT

”Med närvaro, värme och absurditeter för Anders och Måns publiken att tappa andan av skrattattacker, från första till sista minuten. Det är inte bara roligt när de botaniser i de mest obskyra uppslagsverken, det blir också både allmänbildande och svängigt.”
Norran

När Anders Johansson och Måns Nilsson gör stundtals blixt-och-dundrande scenshow av sin populära P1-sända podd sker saker i ett rasande tempo. Det är ingen ände på frågvisheten och med milt vansinne lockar radarparet till oavbrutna skratt och applåder i nästan två timmar.”
Östgöta-Correspondenten

”Publiken älskar Anders och Måns.”
NLT

“Anders och Måns är i lysande form.”
Sydsvenskan

”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.”
Aftonbladet

 

Föreställningens längd: 1tim 45min, ingen paus

Fri entré för ledsagare

Parkeringsinfo: begränsat antal platser utanför Culturum. Fler parkeringsplatser finns på Västra Trädgårdsgatan 50, ca fem minuter gångväg till Culturum.

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp eller swishbetalning.


Kontakt

Adress: Hospitalsgatan 4, Nyköping

Arrangör: Somrig Ostsås AB