nyköpingsguiden.se

Skapa din egen höstkrans!

Skapa din egen dörrkrans eller låt dig bara inspireras. Så här på senhösten och i vintertid finns många olika slags material och kvistar att tillgå.

Blanda naturmaterial i olika nyanser och strukturer.Ta chansen att lära dig om olika tekniker, material samt få tips och råd hur du skapar din egen krans. Följ med på en heldags kurs på Nynäs Slott!

 

Innehåll

Kursen är både teoretisk och praktisk. Den praktiska delen sker i köksträdgården vid Nynäs Slott på förmiddagen där vi tillsammans går ut och plockar materialet till våra kransar. Den teoretiska delen erbjuds på Nynäs trädgårdsbutik där vi går igenom det olika material som vi har plockat i köksträdgården samt lär oss tekniken att skapa sin egen dörrkrans. Kursen ges vid ett tillfälle. 
Målsättningen med kursen är att du som kursdeltagare ska bli så pass bekant med material och hantverk att du kan fortsätta ditt skapande hemma.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial

All material ingår I kursavgiften. Du får gärna ta med dig tex mossa, vackra små träpinnar och annat vackert ifrån skogen om du vill.

Kursledare

Katarina Eriksson


Kontakt

Adress: Nynäs Slott, 61199 TYSTBERGA

Telefon: 08-55094930

E-post: hannele.koski@folkuniversitetet.se

Arrangör: Folkuniversitetet Sörmland