nyköpingsguiden.se
Medley Hjortensbergsbadet - Gym
Medley Hjortensbergsbadet - Gym
Medley Hjortensbergsbadet - Gym

Medley Hjortensbergsbadet - Gym

Träning som gör dig glad!

Gym

På Hjortensbergsbadet finns flera ljusa och fräscha gymlokaler på entréplan som innehåller det mesta man kan önska sig, både vad gäller konditions- och gruppträningsmaskiner. I källarplanet har vi en Easy Linesal och ett gym med inriktning på funktionell träning. 

Du som är medlem på Hjortensbergsbadet har också full tillgång till våra nyckelgym Stenkulla och Stigtomta träningscenter

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året. 

Personlig träning

Nå dina mål lättare. Med en PT kommer du garanterat att få ny inspiration i din träning. Detta genom att testa nya och varierande övningar som tar dig mot ditt mål, och du får den där extra pushen som kommer ta din träning till nya höjder!

Öppettider

Mån-Fre 06:00 - 22:00
Lör-Sön 09:00-17:00

Tillgänglighet

Gratis parkering Gratis WIFI Handikappsanspassat