nyköpingsguiden.se
Tuna Orangeri café
Tuna Orangeri café

Tuna Orangeri café

På Tuna Orangeri café kan du njuta av lugnet och utsikten över Kiladalen med en ljuvligt god kopp kaffe eller en enklare lunch eller en ostbricka med ett glas vin.

I slutet av den smala grusvägen som slingrar sig genom byn hittar du oss. En lugn och idyllisk plats för både kropp och själ. 


På vårt kafé serverar vi enklare luncher som grillat lantbröd med goda pålägg, dagens soppa och matiga sallader. Efteråt kan ni bl.a. njuta av gårdens rabarberpaj, en glass, ett glas kall rabarberlemonad och en kopp kaffe. 


På orangeriets altan med kvällssol kan ni få en ost- eller charkbricka med ett glas bubbel, vin eller öl.


Parkera på den stora P-platsen nedanför kyrkan. På ett par minuters gångväg förbi kyrkogården hittar du Orangeriet nedanför det röda tegelhuset. Har du svårt att gå finns det ett par P-platser uppe vid Orangeriet. Välkomna!

Öppettider

OBS. Kaféet endast öppet för bordsbokningar, 8 personer eller fler. Ring 070-25 26 056. För ev. ändringar av öppettider se www.facebook.com/tunaorangeri/ Barnvänligt Husdjur välkomna Kafé Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Wifi

Tillgänglighet

Gratis WiFi. Sittplatser inomhus i orangeriet och på altanen och i trädgården. Wc finns. Fri parkering på några minuters avstånd. Några P-platser för handikappade nära caféet Barnvänligt Husdjur välkomna Kafé Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Toalett för funktionshindrade Wifi VISA KARTA