nyköpingsguiden.se

Louise Hoffsten

Turnépremiär i Nyköping! Louise Hoffsten ger sig ut på konserthusturné 2019.

Att leva upp till beskrivningar som folkkär och Sveriges bluesdrottning är det få artister som kan bära.  Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande 30åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta

Trots att Louise Hoffsten mer eller mindre ständigt turnerat så var det flera år sedan hon spelade med en klassisk bandsättning- och äntligen är det dags! Låtar från hela hennes karriär levereras här på det sätt som många vant sig att höra dem: rösten, munspel, trummor, bas och glimrande gitarrer.  

Louise Hoffsten släppte nyligen singeln Lovesick och är högaktuell som en av årets medverkande artister i programmet Så mycket bättre.

Konsertens längd: ca 60 min, ingen paus.

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

Louise Hoffsten bildar ”band” med skådespelarna Kjell Bergqvist och Lo Kauppi och aktivisten Tess Asplund i sin nya video.
Kjell Bergqvist, som fått stor uppmärksamhet för sin kampanj #vadsomhelstmedintesd, tog plats bakom trummorna, skådespelaren och dramatikern Lo Kauppi greppade basen och aktivisten Tess Asplund, känd för bilden där hon bokstavligt talat står upp mot NMR-demonstranter, hängde på sig gitarren.

 


Kontakt

Telefon: 0155-24 82 00

E-post: nykopingsarenor@nykoping.se

Facebook: https://www.facebook.com/nykopingsarenor.se

Arrangör: Nyköpings Arenor & Headstomp Productions