nyköpingsguiden.se
c/o Pilates AB
c/o Pilates AB
c/o Pilates AB

c/o Pilates AB

Pilatesstudio i centrala Nyköping.


Jag har över 20 års erfarenhet som professionell balettdansare. Pilatesträningen har varit en av grundstenarna i min långa karriär. 2010 utbildade jag mig till pilatesinstruktör vid Swissbody Pilates Academy i Genève. I min studio i centrala Nyköping tar jag emot små grupper eller duetter samt ger privatlektioner och massagebehandlingar.

Privatlektioner - Personlig träning ger det bästa resultatet.

För nybörjare rekommenderas minst två privatlektioner innan man anmäler sig till grupplektionerna. Vi går igenom grunderna i  ditt eget tempo utan andra elever. Privatträning rekommenderas även för den erfarna för att få en extra boost i sin träning då och då.

Duettlektioner - Har du en vän som du vill träna tillsammans med? Boka en lektion eller en hel kurs på en tid som passar just er.

Grupplektioner - Innan du anmäler dig till en grupplektion rekommenderas att du har tagit minst två privatlektioner.

Massagebehandling - Ibland räcker det inte med att bara träna. En massagebehandling i kombination med ditt träningspass kan vara väldigt effektiv både för musklerna och sinnet. 

Öppettider

Måndag- söndag enligt överenskommelse.

Grupplektioner:
Onsdagar 12.00
Fredagar 8.00 och 14.00
Söndagar 9.00 och 10.00

Passar ingen av tiderna? Eller har du vänner du vill träna tillsammans med? Hör av dig så skräddarsyr vi en kurs som passar just er?

Priser:
3-4 deltagare: 250 kr/person
2 deltagare: 350 kr/person
Privatlektion: 600 kr/person

Varje lektion är 60 minuter lång.

Massage: 600 kr/timme