nyköpingsguiden.se
Palstorp skogsby och äventyrsgård
Palstorp skogsby och äventyrsgård
Palstorp skogsby och äventyrsgård

Palstorp skogsby och äventyrsgård

Kom på ett skogsäventyr hos oss på Palstorp. Bo över i skogsbyns härliga stugor och laga mat i det fina och välutrustade uteköket.

Kom på ett familjeäventyr hos Palstorps äventyrsgård och skogsby. Boka in en natt i den lekfullt byggda skogsbyn på Palstorp äventyrsgårds bergssluttning. Baka pizza i den vedeldade bakugnen. Njut av skogsbyns vedeldade bastu och relaxområde. Testa gärna Palstorps basturitual med skogstema. Samlas runt lägerelden och berätta historier för varandra. Se månen och stjärnorna på natthimlen. Känn lugnet i skogen och hör fåglarnas kvitter på morgonen. Under dagen kan ni klättra i hinderbanor i olika svårigheter för små och stora. Tävla i skogsfrisbeegolfen. Susa ner i linbanornas traktorsitsar allt alldeles runt om i skogen på Palstorp.

Vill du istället vandra längs sörmlandsleden, besöka ett naturreservat, ta en cykelutflykt, paddla kanot, bada eller någon annan härlig friluftsaktivitet så finns det mycket olika aktiviteter att välja mellan. Vi hjälper gärna till att skrädddasy just din vistelse hos oss. 

Välkommen!

Öppettider

Öppet under juni-september - måste förbokas. Butik/kiosk Barnvänligt Husdjur välkomna Parkering Skötrum