nyköpingsguiden.se
Resturang Klara

Resturang Klara

Restaurang Klaras köks ryggrad är Sörmlands natur - det vilda och det odlade. Vårt köks puls är våra besökare - de nya och de gamla.
Vårt ansvar är att ständigt utforska och utveckla vår bas av ingredienser och tekniker, att tänka kontemporärt och cosmopolitiskt, samtidigt som vi befäster en trygghet i utbud, kvalitet och smak.

Vi tar hand om traditionerna men strävar ändå efter att förnyas. Vi är ambitiösa och grundliga, men vi kommer alltid att vara lekfulla och alltid utforska. Vårt kök är regionalt, men vi är inspirerade av hela världen.

Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi bevarar de naturliga ingredienserna i Sörmland, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt.

Bar & Lounge - Nyköpings störstasortimen

Vår generösa Bar & Lounge rymmer allt från informella möten, afterworksällskap och festkvällar. Du kan mingla runt i baren, mysa i sofforna eller kanske spela lite pingis med vännerna. Många spännande drinkar, roliga vinmakare och bryggare har fått ta plats i våra kylar Baren har kanske stadens största sortiment för alla Whisky älskare och du kan även bli medlem I Södra Aros Whiskyklubb. Baren & Loungen är belägen på Entréplan vid lobbyn. Vi arranger VIP mingel & AW i Loungen.

Se menyer och utbud på restaurangklara.se

Vi växer, skördar, bevarar, serverar och älskar Sörmland

Vi är Klara.

Öppettider

Dagens Lunch - Buffé, 3 rätter och vegetarisk huvudrätt varje dag
Måndag - fredag: 11:30 - 13:30

Servering
Måndag - lördag: 18.00 - 21.30

Lounge & Bar
Måndag - lördag: 16.00 - 23.00

Barnvänligt Bussparkering Hiss Hjärtstartare Laddplats för elbil Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Toalett för funktionshindrade Wifi

Tillgänglighet

Bordsbokning krävs. 0155 - 20 50 00 bokning@sunlight.se Varmt välkommen!

Restaurang Klara - Aftonmeny.pdf